TP-Link - TD-WR841N - Wifi router

€ 25,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 273
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Wifi router TP-Link TD-WR841N

De TP-Link TD-WR841N router is een wifirouter voor het maken van draadloze of bedrade internetverbinding en is geschikt voor al je apparatuur zoals computer, laptop, smartphone en tablet. Het toestel is bedoeld voor situaties waarin je een internetverbinding hebt, maar waar je geen beschikking hebt over wifi. Deze TP-Link TD-WR841N beschikt over wifi op de 2,4 GHz band, is compatibel met de IEEE 802.11 B, G en N normen en kan via de N norm een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbps halen. Deze TP-Link beschikt over vijf netwerkaansluitingen. Hiervan is één een WAN-poort die met een internetmodem of andere internetaansluiting verbonden wordt. De andere netwerkpoorten kun je gebruiken om apparatuur van een vaste netwerkverbinding te voorzien. Alle netwerkpoorten zijn Fast Ethernet en schakelen automatisch tussen 10/100 Mbps.

Basisfuncties

De twee grote antennes van de wifi router TP-Link TD-WR841N geven dit apparaat een voorsprong op concurrenten met ingebouwde antennes. De grote antennes zorgen voor een optimale reikwijdte en een stabiele verbinding. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat beide antennes verticaal staan en dat het apparaat vrij opgesteld staat. Zorg dat de antennes niet dicht bij geleidende objecten zoals verwarmings- of elektriciteitsbuizen staan. Door de WPS (Wifi Protected Setup) functie is het eenvoudig om met een druk op de WPS knop een beveiligde verbinding op te zetten tussen apparaten. Om deze functie te gebruiken moet het apparaat of de computer die je met dit apparaat wilt verbinden ook over de WPS functionaliteit beschikken. Door de WPS functionaliteit verbind je apparaten snel draadloos en is het niet meer nodig lange ingewikkelde wifi passwords in te vullen.

Uitgebreide functies

Door gebruik te maken van het wifi gastnetwerk van dit toestel, kun je je gasten afgeschermde wifitoegang aanbieden. Gasten hebben hierdoor wel toegang tot internet, maar hebben geen toegang tot apparatuur zoals printers die op je persoonlijke netwerk zijn aangesloten. Een veilige optie voor gebruik in café of restaurant en voor wie bezoekers graag toegang tot internet wil beiden. Het is altijd aan te bevelen om je wifiverbinding te beveiligen. Hierdoor is het netwerkverkeer niet eenvoudig af te luisteren. De wifi router TP-Link TD-WR841N heeft de beschikking over een aantal beveiligingsprotocollen. Maak wanneer mogelijk gebruik van het sterke WPA2 protocol. Beschikt een van je apparaten niet over WPA2, dan kun je terugschakelen naar WPA. Het WEP protocol is sterk af te raden, omdat dit met de huidige generatie computers eenvoudig te kraken is.

Wat je nog meer weten moet

Je zult vast al wel gelezen hebben, dat er een tekort aan het ontstaan is aan publieke internetadressen. De IPv4 range van internet adressen is door de stijgende populariteit van internet aan het opraken. Om dit probleem het hoofd te bieden is de IPv6 standaard opgezet. Om gebruik van IPv6 te kunnen maken moet ook je router voor IPv6 geschikt zijn. Met dit IPv6 compatibel toestel ben je op de toekomst waarin iedereen IPv6 gaat gebruiken al voorbereid. Het hangt van je provider af of je nu al gebruik kunt maken van IPv6. Doordat dit apparaat alleen gebruikmaakt van de 2,4 GHz band is deze router minder geschikt voor omgevingen waar deze band overbezet is. Denk hierbij aan appartement- en flatgebouwen. Voor deze situaties kun je beter kiezen voor een wat duurdere dual band uitvoering, waarmee je de beschikking hebt over de veel ruimere en rustigere 5 GHz band.

Specificaties
Meer over TP-Link - TD-WR841N - Wifi router (Productcode: 10196770831.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
190 x 130 x 33 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit, Zwart
 Verbruik
8 W
 Type
TD-WR841N
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links