ZyXEL - NBG6515 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router ZyXEL NBG6515

De wifi router ZyXEL NBG6515 is jouw beste keus als je op zoek bent naar een “next-generation” uitvoering. Dit dual band type geeft je thuisnetwerk de upgrade waar je naar op zoek bent, met WLAN-snelheden tot wel 750 Mbps. Door de twee antennes levert hij een stabiel netwerk. Daarnaast is de ZyXel NBG6515 voorzien van vele andere handige extra’s. Zo kun je dit apparaat ook gebruiken als access point en is deze voorzien van een repeater modus. Daarnaast ondersteunt hij DLNA, waardoor je gemakkelijk media kunt delen via je thuisnetwerk. En bekabeld kun je met de NBG6515 snelheden tot zelfs wel 1000 Mbps behalen.

Dual band wifi met wireless-AC technologie

De WLAN-router ZyXEL NBG6515 is een dual band type, wat wil zeggen dat je gebruik kunt maken van zowel de veel gebruikte 2.4 GHz frequentieband als de 5 GHz frequentieband. Daarnaast is hij voorzien van 802.11a/ac/b/g/n-standaarden. Met name wireless-AC, de 802.11ac norm, maakt dat hogere snelheden op de 5 GHz frequentie behaald kunnen worden. Dit beidt twee voordelen. Op de eerste plaats, als de 2,4 GHz band overbelast is, kan er worden geswitched naar de 5 GHz band. Op de tweede plaats wordt de hogere frequentie gebruikt voor tijdkritieke toepassingen zoals HD vide streaming en multiple player online gaming, terwijl de 2.4 GHz frequentieband gereserveerd is voor social media, nieuwsfeeds en het uploaden van foto’s of het downloaden van bestanden.

Access point en repeater modus

Naast zijn functionaliteiten als router biedt de NBG6515 ook mogelijkheden als access point en is deze voorzien van een repeater modus. Kom je bereik tekort in je bestaande WLAN-netwerk, dan kan dit apparaat ook dienen als aanvulling op je router doordat deze een hoger zendvermogen heeft. Daarnaast is het apparaat ook voorzien van een repeater modus. Gebruik je hem met dit doel, dan plaats je het apparaat op een plek waar het wifisignaal wel nog toereikend is. Vanaf dat punt pikt de NBG6515 repeater het signaal op en zendt het signaal vervolgens opgepept door. Zo creëer je ook op moeilijk te bereiken plekken in je huis, zoals je zolder, tuin of garage, een sterk wifisignaal.

DLNA- ondersteuning

Het streamen van video’s en muziek wordt steeds populairder en het is natuurlijk ideaal als je al jouw favoriete audio- en videobestanden draadloos kunt benaderen binnen je thuisnetwerk. Daarom ondersteunt de NBG6515 DLNA, wat staat voor Digital Living Network Alliance. Deze standaard maakt het mogelijk om muziek en films te streamen via je thuisnetwerk. Je hoeft maar een USB-stick met bestandjes in het apparaat te steken en je streamt eenvoudig jouw bestanden op andere beschikbare apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld jouw video’s rechtsreeks vanuit je Playstation of Smart TV benaderen door middel van deze ZyXel.


Specificaties
Meer over ZyXEL - NBG6515 - Wifi router (Productcode: 10864648431.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
ZyXEL
 Snelheid
tot 750 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Dual Band
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
1x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
175 x 115 x 23 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Gewicht
265 Gram
 Kleur
Zwart
 Type
NBG6515
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 450 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links