ZyXEL - VMG1312-B30A - Wifi router

€ 65,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 135
3-5 wd
Extra korting!
Aantal 1€65,99Aantal 2-9€64,34Aantal 10 en meer€62,03
Payment methods

Wifi router ZyXEL VMG1312-B30A

Snel draadloos internet is nodig om op een prettige manier op je laptop te kunnen werken in iedere kamer van het huis. Maar ook voor surfen op het internet of voor het kijken van series op jouw telefoon of tablet is een sterk wifisignaal vereist. De signaalsterkte van jouw draadloze netwerk wordt bepaald door een combinatie van de internetsnelheid die de provider levert en de wifirouter die je gebruikt. Voor een goed draadloos bereik in het hele huis is een goede router zoals de ZyXEL VMG1312-B30A essentieel. Hiermee kun je zowel een goed wifi netwerk opzetten als een bekabelde verbinding aanleggen voor bijvoorbeeld je desktop. Het is een goede keuze voor mensen die een krachtig thuisnetwerk willen aanleggen.

Afmetingen en aansluitingen

Als je de router op een bepaalde plek in huis wilt plaatsen, is het handig om te weten wat de precieze afmetingen van het product zijn. Dit exemplaar is 3,9 centimeter dik en 12,1 bij 18,6 centimeter diep en breed. Hij weegt slechts 246 gram en kan door zijn geringe formaat onopvallend geplaatst of aan de muur bevestigd worden op precies die plek waar hij het meest optimaal functioneert. Dat is doorgaans niet de meterkast omdat sig. Dit heeft als voordeel dat het wifisignaal vaak beter verspreid wordt doordat het signaal letterlijk meer ruimte heeft. De lampjes aan de bovenkant tonen welke functies actief zijn. Dit model beschikt over vier RJ45 female fast ethernet aansluitingen. Dit betekent dat reguliere ethernetkabels aangesloten kunnen worden. Soms is het gebruik van bekabelde verbindingen net even iets stabieler dan draadloos. Denk bijvoorbeeld wanneer je een netwerk backup disk gaat gebruiken. Een continu stabiele verbinding is dan schier onmisbaar.

Snelheid en beveiliging

De wifi van de ZyXEL VMG1312-B30A kan een snelheid halen tot 300 Mbps. Deze snelheid is ruim voldoende om al je dagelijkse taken uit te voeren zoals heerlijk op het internet surfen, mailen, chatten of muziek en video's afspelen. Dit model is voorzien van twee interne antennes die voor een goed bereik zorgen. Hij zendt uit in de 2.4GHz frequentieband. Dat is de meest gebruikte frequentie voor draadloze netwerken en zal dan ook door bijna alle ontvangende apparaten in uw huis worden herkend. Om te zorgen voor een veilige verbinding ondersteunt deze ZyXEL zowel de WEP als alle gangbare WPA beveiligingsprotocollen. Voor de installatie is het goed om te weten dat het een plug-and-play model is, maar in de doos zit ook een snel start handleiding.

Specificaties
Meer over ZyXEL - VMG1312-B30A - Wifi router (Productcode: 10249130866.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
ZyXEL
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
186 x 121 x 39 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
245 Gram
 Kleur
Zwart
 Type
VMG1312-B30A
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links