Wifi repeater Asus RP-N14

De Asus RP-N14 wifi repeater is ontwikkeld voor situaties waarin je het bereik van je huidige wifi internet router wilt verbeteren. Met de Asus RP-N14 repeater kun je ervoor zorgen dat je op plekken waar je slecht of helemaal geen wifi hebt, zoals in de tuin op zolder of in de garage, toch een goed en snel wifisignaal krijgt. Door een wifi repeater op een plek in het stopcontact te steken waar nog een goed bereik is, kan de repeater contact maken met je internet router. De wifi repeater zendt het ontvangen signaal weer op volle sterkte uit waardoor de actieradius van je draadloze wifinetwerk een stuk groter wordt. Slechte of zelfs geen wifi ontvangst op zolder? Steek de wifi repeater in een stopcontact op de eerste verdieping. Slechte of geen wifi ontvangst in de tuin? Steek dan de wifi repeater in een stopcontact in de buurt van het tuinraam.

Het instellen van de wifi repeater

De snelste en eenvoudigste manier om de Asus RP-N14 wifi repeater in gebruik te nemen is via Wifi Protected Setup of WPS. Om van WPS gebruik te kunnen maken moet je internet router ook beschikken over WPS. Je kunt dit eenvoudig controleren door te kijken of er een knop met de tekst WPS op je router zit. Het instellen via WPS gaat het snelst en eenvoudigst als je de repeater eerst in de buurt van je internet router in een stopcontact steekt. Druk op de WPS knop van je internet router. Druk binnen twee mInuten op de WPS knop van de wifi repeater. Hou de WPS knop minimaal twee seconden ingedrukt. Op elk apparaat zal een led knipperen zodra de WPS functie is geactiveerd. Zodra de verbinding gelegd is, brandt de led continue. Verplaats de repeater nu naar de plek waar je hem wilt gebruiken. Uiteraard moet op die plek dan wel een stopcontact aanwezig zijn.

Wifi repeater op de juiste plek installeren

Om een goed wifi signaal te krijgen, is het belangrijk dat de repeater een goed signaal van de internet router ontvangt. De wifi repeater Asus RP-N14 is uitgerust met signaal Indicator leds, die aangeven hoe sterk het ontvangen signaal is. Eén led betekent geen ontvangst, drie leds betekent slecht signaal, vijf leds betekent goed signaal en zeven leds betekent uitstekend signaal. Je kunt het beste een plaats zoeken waar de indicator op de repeater aangeeft dat je een goed of uitstekend signaal hebt. Je weet dan dat de repeater een stabiele verbinding met je internet router maakt en zelf ook weer een stabiel signaal uitzendt. Je kunt nu apparaten die buiten het dekkingsgebied van de internet router vallen, verbinding laten maken met de Asus RP-N14 repeater. Deze apparaten maken dan via de repeater contact met router en internet.

Extra opties

De Asus RP-N14 repeater is een enkelband 2,4 GHz repeater met een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbps. De router heeft twee ingebouwde antennes. Asus roaming assist zorgt ervoor dat je altijd met het sterkste wifi signaal verbonden bent. Met de extra netwerkaansluiting op de repeater heb je de beschikking over de mogelijkheid om via een netwerkkabel apparatuur aan te sluiten die niet over wifi beschikt. Denk hierbij aan een desktop PC, een netwerkprinter, smart TV, of game console. Naast de netwerkaansluiting heeft de Asus RP-N14 repeater ook een 3,5 mm audio aansluiting. Sluit een audio installatie of een actieve speaker op de audio aansluitingen aan. Daarna kun je met de gratis Asus app vanaf je IoS of Android smartphone draadloos muziek naar je audio installatie of speaker streamen.

  
Meer over de Wifi versterker - Asus - RP-N14 (ProductID: 9692360756.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Asus
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless G, Wireless B, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater
 Meerdere versterkingsfuncties
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
45 x 30 x 85 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Extra
Ontvanger voor muziekstreaming
 Kleur
Wit
 Type
RP-N14
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links