Wifi repeater D-link DAP-1330

Een draadloos netwerk kan soms wel een steuntje in de rug gebruiken. De D-link DAP-1330 wifi repeater kan hierbij handig van pas komen. Met de DAP-1330 versterker van D-link wordt het signaal van jouw draadloze netwerk doorgegeven en versterkt. Dit zorgt ervoor dat de plekken met een zwak of geen wifi signaal nu wel bereikbaar zijn. De installatie van de DAP-1330 gaat gemakkelijk en snel door het apparaat in een stopcontact te steken en in te stellen volgens de handleiding. Instellen van de Wifi repeater D-link DAP-1330 kan overigens gemakkelijk en snel met een handige app voor op jouw smartphone. Verder is het ook mogelijk om een apparaat aan te sluiten met behulp van een netwerkkabel, mocht dat nodig of gewenst zijn.

Specificaties

De DAP-1330 wifi repeater van D-link maakt gebruik van de 2,4 GHz frequentieband voor draadloze verbindingen. Hiermee is het mogelijk om snelheden te behalen tot wel 300 Mbps. Wil je naast het wifi signaal ook een apparaat aansluiten met een netwerkkabel, dan is dit ook mogelijk. In dat geval kun je een snelheid behalen tot 100 Mbps. Het apparaat is geschikt voor draadloze netwerken die de netwerk standaarden Wireless B, Wireless G, Wireless N en Wireless U ondersteunen. De wifi versterker van D-link beschikt over 2 uitklapbare antennes die het bereik kunnen vergroten. Door middel van LED lampjes wordt status en signaalsterkte weergegeven.

Plug & Play

De D-link DAP-1330 wifi repeater is klaar voor gebruik en hoeft alleen in een stopcontact te worden gestoken. Om verbinding te maken met het netwerk moet de wifi versterker zijn opgestart. Je kunt dan op verschillende manieren verbinding maken met een beveiligde draadloze verbinding. Dit kan via de webbrowser op je computer waarmee je de DAP-1330 kunt instellen. Het is handiger om gebruik te maken van de op het apparaat aanwezige WPS knop. Deze vind je ook vaak op draadloze modems en routers. Om de D-link DAP-1330 hiermee in te stellen druk je simpel op de WPS knop van het modem en daarna op de WPS knop van de versterker. De derde mogelijkheid is om verbinding te maken door middel van een handige app. De Wifi repeater D-link DAP-1330 is geschikt om verbinding te maken met netwerken die zijn beveiligd met WPA2 en WPA-PSK protocollen.

Overige informatie

De DAP-1330 is gemakkelijk en snel in te stellen met de handige QRS mobile app. Deze app kan geïnstalleerd worden op iPhones, iPads en tablets of smartphones die gebruikmaken van het Android besturingssysteem. Als je gebruik wilt maken van een snelle draadloze verbinding of als jouw draadloze router niet geschikt is voor 2,4 GHz dan is dit apparaat minder geschikt. Het is met de D-link DAP-1330 namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van de 5,0 GHz frequentieband. Controleer voor de aankoop van deze versterker of je deze ook daadwerkelijk kunt gebruiken in combinatie met jouw draadloze netwerk.

De beste dekking door het hele huis

Om de beste wifi dekking door het hele huis te krijgen kun je de D-link DAP-1330 op een plek naar keuze installeren. Als het signaal te zwak is op de plaats waar je het apparaat hebt ingesteld, dan kun je deze gemakkelijk verplaatsen naar een ander stopcontact. De gegevens van het netwerk blijven in de D-link DAP-1330 staan zodat je de installatie niet opnieuw hoeft te doen. Voor een optimaal bereik kun je gebrui maken van de 2 uitklapbare antennes die zich op de D-link DAP-1330 bevinden. Wil je gebruikmaken van een draadloze verbinding dan kun je een netwerkkabel in het apparaat steken. Het gebruik hiervan heeft geen invloed op de snelheid van de draadloze verbinding die de D-link DAP-1330 doorgeeft.

  
Meer over de Wifi versterker - D-link - DAP-1330 (ProductID: 10301294796.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
D-link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless G, Wireless U, Wireless B, Wireless N
 Beveiliging
WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
77 x 56 x 34 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
87 Gram
 Kleur
Wit
 Type
DAP-1330
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links