Wifi repeater Devolo 9425

Hoe verder je van je internet router afzit, hoe zwakker het wifisignaal zal worden. Het kan dus voorkomen dat je op bepaalde plaatsen zoals op zolder of in de tuin onvoldoende signaal hebt, om een stabiele en snelle verbinding te maken. Een Devolo repeater is dan de oplossing! Plaats de repeater halverwege je internet router en de plek waar je een betere wifiontvangst wilt creëren. De wifi repeater maakt verbinding met je internet router en zendt het wifisignaal weer opnieuw uit. Hierdoor wordt het wifibereik vergroot. Maak met je smartphone, tablet of laptop contact met de Devolo repeater en geniet van een stabiele snelle verbinding. De Devolo 9425 wifi router ondersteunt de bekende wifinormen IEEE 802.11 b, g, n en is een 2,4 GHz single band repeater. De maximale datasnelheid is 300 Mbps bij gebruik van de wifi N norm.

Repeater configuratie

De snelste en handigste manier om de Devolo 9425 wifi repeater in je draadloze netwerk op te nemen, is door gebruik te maken van WPS. Met WPS kun je met een druk op de knop een beveiligde verbinding opbouwen tussen apparaten die van wifi voorzien zijn. Om van WPS gebruik te kunnen maken moet je internet router ook WPS ondersteunen. De meeste moderne internet routers zullen een WPS knop hebben. Steek de Devolo repeater in een stopcontact in de buurt van de internet router. Druk op de WPS knop van de internet router. Druk binnen twee minuten op de WPS knop van de repeater. Op het moment dat de beveiligde verbinding gemaakt wordt, zal de verbindingsled op de Devolo repeater continu oplichten. Je kunt de Devolo repeater nu uit het stopcontact trekken en op zijn uiteindelijke plaats installeren.

Signaalindicator

De wifi repeater Devolo 9425 is voorzien van een handige signaalindicator die de signaalsterkte aangeeft van de verbinding tussen de internet router en de Devolo repeater. De leds hebben een uiterlijk dat overeenkomt met de wifi indicator die je kent van je smartphone, tablet en computer en bestaat uit vier streepjes. Hoe sterker het signaal hoe meer streepjes oplichten. Voor een goede stabiele en snelle verbinding tussen de internet router en de repeater heb je minimaal twee streepjes nodig. Meer streepjes betekent een beter signaal. Bij minder dan twee streepjes kun je last krijgen van een langzame of wegvallende verbinding, waar alle apparaten die gebruikmaken van de repeater last van zullen hebben. Heb je minder dan twee streepjes, plaats de repeater dan op een kortere afstand van je internet router.

Extra opties

Zodra je de Devolo repeater in je netwerk hebt opgenomen kun je WPS ook gebruiken om andere apparaten gebruik te laten maken van het repeater wifisignaal. Start op het apparaat de WPS pairing procedure, zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangeven. Druk daarna op de WPS knop van de repeater. Het apparaat zal aangeven wanneer het gelukt is om een beveiligde verbinding te leggen, waarna je meteen van internet gebruik kunt maken. De Devolo repeater beschikt over een Fast Ethernet netwerk aansluiting. Hierop kunnen apparaten aangesloten worden die zelf niet over wifi beschikken. Deze apparaten maken via de draadloze verbinding van de repeater contact met je internet router en kunnen zo gebruikmaken van internet. Dit kan bijzonder handig zijn voor een Smart TV, game console, netwerk printer of desktop PC. Wil je meerdere apparaten aansluiten, schaf dan ook een netwerkswitch aan en sluit deze aan op de Devolo repeater.

  
Meer over de Wifi versterker - Devolo - 9425 (ProductID: 10827808706.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Devolo
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless N, Wireless G
 Beveiliging
WPA2, WPA
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
105 x 42 x 58 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
285 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
3.9 W
 Type
9425
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links