Wifi router - Eminent - EM4544

De Wifi router Eminent EM4544 is een krachtige N router. Hij is voorzien van 2 antennes waarmee je jouw WiFi bereik aanzienlijk kunt vergroten. Heb je meerdere apparatuur in huis? Geen probleem. Sluit zowel draadloos als bekabeld jouw apparaten aan en heb een uitstekende internetverbinding. Draadloos kan hij zelfs 300 Mbps internetsnelheid hebben. Ideaal voor het streamen van muziek, video’s en het spelen van online games. Wil je een andere WiFi netwerknaam, dan is dat zo gepiept. Zelfs extra netwerknamen voor gastgebruikers zijn in een handomdraai ingesteld als je even de handleiding erbij pakt. Daarbij kun je van deze router eventueel een access point maken, zodat je hele huis een draadloze verbinding kan hebben. Met de geavanceerde draadloze beveiliging hoef jij je geen zorgen te maken dat andere mensen zonder toestemming van jouw netwerk gebruikmaken.

Snelheid

We willen allemaal steeds sneller internet dat ook nog eens een stabiele verbinding heeft. Muziek streamen, video’s streamen en online games spelen. We verwachten dat dit vlekkeloos verloopt. Met deze router moet dat lukken. Met deze draadloze N-router kun je je internetverbinding op zeer hoge snelheid delen. Een draadloze verbinding kan tot wel 300 Mbps! Met behulp van de 2 antennes heb je een optimaal draadloos bereik. De router kun je trouwens ook gebruiken met bestaande 54Mbps- en 11Mbps-apparatuur. Als je een maximaal bereik wilt hebben en wilt zorgen voor 300Mbps snelheden, gebruik dan voor de zekerheid draadloze netwerkadapters. Met de snelle processor heb je altijd gegarandeerd snel internet voor jouw surfgedrag en game-activiteiten.

WPS

Draadloos internet is tegenwoordig vrijwel standaard. Niemand wil meer beperkt zijn tot een bepaalde afstand door de lengte van een kabel. Lekker vrij bewegen door het huis terwijl je via internet informatie opzoekt, vrienden aanspreekt of een game speelt. Gelukkig kan de Wifi router EM4544 van Eminent deze verbinding met gemak realiseren. Waar je wel nog op moet letten is dat je draadloze internetverbinding veilig is, zodat niet iedereen zo maar op jouw WiFi-netwerk kan. Deze router kan eenvoudig worden beveiligd door gebruik te maken van de WPS-optie. Je drukt simpelweg op de WPS knop op de router en de knop op de WPS adapter. Vervolgens spreken beide samen een netwerknaam en een beveiligingssleutel af. De verbinding komt daarmee automatisch beveiligd tot stand. Zorg er natuurlijk wel voor dat je draadloze WPS adapter op je computer is geïnstalleerd.

Acces point

Je krijgt van jouw internetprovider normaal gesproken een modem en een router. Tegenwoordig zit de router vaker ingebouwd in het modem. Afhankelijk van het aansluitpunt voor het modem kan het dus zijn dat het beginpunt van jouw draadloze internetverbinding niet strategisch is. In de woonkamer is nog goed te doen, maar als het modem met ingebouwde router in de meterkast hangt, dan zal de WiFi-verbinding niet optimaal overal binnenshuis gaan werken. Dan komt de Eminent Wifi router EM4544 goed van pas. Je maakt van deze router dan een access point. Je verbindt de router met de meegeleverde router of modemrouter via een UTP-kabel. Vervolgens plaats je de extra router op een strategische plek, bijvoorbeeld bij de trap of op de eerste verdieping. Vanaf dat punt wordt dan het WiFi-signaal dan extra verspreid door het huis. Overal draadloos internet, daar maak je vooral je kinderen blij mee.

  
Meer over de Wifi versterker - Eminent - EM4544 (ProductID: 9941458930.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Eminent
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless N, Wireless G
 Beveiliging
WPA, Firewall, WP2, WEP
 Aantal poorten
4
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
145 x 92 x 24 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
210 Gram
 Kleur
Zwart, Wit
 Type
EM4544
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links