Wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W

In bed even je mail checken? De meeste routers bieden net geen sterk genoeg wifi signaal voor een hele woning. In dat geval is een wifi repeater de ideale uitkomst. Met de wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W geef je je wifi signaal op moeilijk bereikbare plekken een flinke boost met snelheden tot wel 300 Mbps. Door het compacte design valt de repeater na plaatsing in je stopcontact ook nauwelijks op. Het grote voordeel van deze kleine wifi repeater is dat je er zowel draadloze verbindingen als bedrade verbindingen mee kunt boosten: door de aanwezige LAN poort kun je hem gebruiken om bedrade apparaten op je wifi verbinding aan te sluiten.

Frequentieband en snelheden

De Gembird WNP-RP-002-W wifi repeater bewijst hoe eenvoudig het kan zijn om met behulp van een klein apparaatje je wifi signalen tot wel 300 Mbps te verlengen, gewoon vanuit je stopcontact. In de repeater zit een ingebouwde antenne, die je van de buitenkant niet ziet maar die wel de signalen vanaf je router binnen no time oppikt. Met behulp van de indicatielampjes op de repeater zie je precies waar je goed bereik hebt en waar de wifi repeater van Gembird WNP-RP-002-W het beste zal werken. Het enige wat je daarna hoeft te doen is hem in het stopcontact pluggen en verbinding maken. Wil je gebruik maken van uitgebreide verbinding in een groter gebouw? Dan moet je wellicht voor meerdere repeaters in het gebouw gaan om zo de verbinding optimaal te krijgen.

Instellen van de Gembird WNP-RP-002-W

Bij deze wifi repeater krijg je altijd een uitgebreide handleiding waarmee je hem binnen een paar stappen in kunt stellen. Het apparaatje beschikt over plug & play, wat inhoudt dat je weinig kennis hoeft te hebben van wifi repeaters om deze in te kunnen stellen. Direct nadat je de Gembird WNP-RP-002-W in het stopcontact hebt gestoken, wordt er verbinding gemaakt met de router. Via je computer maak je vervolgens verbinding met de WNP-RP-002-W met het standaardwachtwoord uit de gebruiksaanwijzing. Het is altijd aan te raden om het standaardwachtwoord te veranderen in een eigen wachtwoord, zodat je daarna volledig veilig gebruik kunt maken van internet via de wifi repeater. In de handleiding van de wifi versterker staat precies hoe je deze stappen moet doorlopen.

Gebruik als wireless router

Naast het feit dat de wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W ideaal is om te gebruiken als versterker van wifi in woningen en kantoren, kun je het compacte apparaatje ook gebruiken als wireless router, wat aangegeven wordt als Access Point. Deze mogelijkheid dient als een draadloos toegangspunt tot internet waarmee je een wifi verbinding kunt maken. Ook is er een RJ54 poort te vinden op het apparaat waarmee je de repeater-modus kunt gebruiken met bedrading. Zorg ervoor dat een slechte wifi verbinding ook bij jou verleden tijd is en kies voor de Gembird WNP-RP-002-W als wifi versterker in jouw woning of kantoor.

  
Meer over de Wifi versterker - Gembird - WNP-RP-002-W (ProductID: 10956700118.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Gembird
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
1
 Wifi Standaard
Wireless N, Wireless G, Wireless U, Wireless B
 Beveiliging
WPA, WP2, WEP
 Aantal poorten
1
 Functie
Router, Access Point, Repeater
 Plug & play
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
90 x 40 x 60 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
150 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Type
WNP-RP-002-W
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links