Wifi repeater - Gembird - WNP-RP-003

De wifi repeater Gembird WNP-RP-003 zorgt voor een sterk wifisignaal op elke plek in- en om jouw huis. Is je wifisignaal niet toereikend op afgelegen plekken in je huis, zoals je zolder of je achtertuin, dan is deze wifi repeater van Gembird de oplossing. De repeater verlengt signalen tot wel 300 Mpbs op een 2.4 Ghz frequentieband en is gemakkelijk draadloos te verbinden met je router of modem. Ook een bekabelde verbinding behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft de repeater een zeer compact en strak ontwerp, waardoor hij weinig plek inneemt in je stopcontact en niet al te veel in het oog springt.

Snelheden en frequentiebanden

Met deze wifi repeater Gembird WNP-RP-003 verleng je gemakkelijk wifisignalen met een data transfer rate tot wel 300 Mbps, vanuit je stopcontact. De repeater heeft geïntegreerde antennes, waardoor het design compact blijft. Toch ondersteunt dit product alle IEEE802.11b/g/n Wifi standaarden, wat inhoudt dat deze werkt voor alle 2.4 Ghz wifinetwerken. De wifi repeater pikt het wifi signaal op vanuit je router of modem, en stuurt het signaal verder door over een afstand van wel 5 verdiepingen (afhankelijk van de constructie van het gebouw). De repeater zelf kun je plaatsen in een stopcontact op zo’n 6 meter afstand van je modem of router. Signaal nog niet ver genoeg verlengd? Dan is het ook mogelijk om meerdere WNP-RP-003 repeaters achter elkaar te plaatsen om het signaal weer verder door te sturen.

WPS knop

De repeater heeft een WPS knop, waarmee je hem na het insteken in het stopcontact direct kunt verbinden met je router of modem. WPS staat voor Wifi Protected Setup en is gecreëerd om gebruikers die zelf weinig ervaring hebben met het opzetten van veilige netwerkverbindingen te helpen om gemakkelijk een afgeschermde verbinding te maken. Niet alleen zorgt deze functie er dus voor dat je met een druk op de knop jouw wifi repeater Gembird WNP-RP-003 verbindt met je modem of router, de WPS-functie zorgt ook nog eens voor een veilig draadloos thuisnetwerk. Zo kun je zonder zorgen gebruik maken van jouw wifiverbinding, op de meest moeilijk bereikbare plekken in huis.

De Gembird WNP-RP-003 als accesspoint

Buiten de standaard “repeater” modus heeft deze wifi repeater van Gembird nog een handige extra functie in huis. Je kunt dit product namelijk ook gebruiken als access point. Dat wil zeggen dat dit apparaat ook dienst kan doen als een normale draadloze router. Daarnaast kun je de repeater in “repeater-modus” ook bedraad gebruiken. Een RJ45 poort is namelijk ook aanwezig op het apparaat. Verder wordt de repeater geleverd met een duidelijke, Nederlandstalige handleiding. Daarmee heb je jouw repeater in no time aan de praat en kun je overal aan de slag met een sterke wifiverbinding.

  
Meer over de Wifi versterker - Gembird - WNP-RP-003 (ProductID: 9938881550.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Gembird
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Wifi Standaard
Wireless G, Wireless B, Wireless N
 Beveiliging
WP2, WEP, WPA
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater, Access Point
 Optimaal draadloos signaal
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Type
WNP-RP-003
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links