Wifi repeater LogiLink WL0191

Deze wifi repeater LogiLink WL0191 verhoogt snel en eenvoudig het wifisignaal in jouw woning of op kantoor. Heb je thuis een wifiverbinding nodig in meerdere kamers of wil je profiteren van wifi in je tuin? Een normale router heeft ongeveer tien tot vijftien meter bereik, tegenwoordig kun je dit signaal verlengen met een wifi repeater. De LogiLink WL0191 wifi repeater plaats je op een logische plek in je woning waar je nog een voldoende sterk wifi signaal hebt. Vanaf die plek wordt het signaal door de repeater doorgegeven naar een andere ruimte in of buiten je woning zoals de zolder of de tuin. Met deze router van LogiLink kun je niet alleen draadloos internet ontvangen; ook bekabeld internet kan worden gebruikt door de handige RJ45 poort.

Snel internetten

Met de wifi repeater LogiLink WL0191 wordt het signaal met een data transfer rate tot 150 Mbps doorgegeven, ruim voldoende om je mail te bekijken, je social media te updaten, te gamen en zelfs voor HD streamen. Je ziet de antenne niet omdat deze netjes in het apparaatje geïntegreerd is. Je kunt deze wifi repeater ook gebruiken wanneer je meerdere versterkers achter elkaar wilt plaatsen om op die manier een nog groter bereik te hebben. De kwaliteit van het draadloze signaal blijft hierbij optimaal. Ook het strakke design van de LogiLink WL0191 is opvallend: het apparaatje is klein (slechts 42 x 52 x 76 mm) en uitgevoerd in de kleuren zwart en wit. Hierdoor kun je het gemakkelijk in je interieur plaatsen zonder dat de versterker echt opvalt.

Optimaal beveiligd met WEP/WPA

Veilig kunnen internetten is natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom is de wifi repeater LogiLink WL0191 uitgerust met het ondersteunend beveiligingsalgoritme WEP, WPA en WPA2. Dit houdt in dat je wifi beschermd is (Wifi Protected Access) en dat je op een beveiligde manier je gegevens kunt delen via internet. Lees de handleiding die je bij de LogiLink WL0191 wifi repeater krijgt goed door zodat je weet hoe je de versterker op de juiste manier in kunt stellen. Hierbij staat ook hoe je een eigen wachtwoord kunt instellen voor je wifi versterker, zodat het apparaatje niet te hacken is door bezoekers, buren of zelffs door kwaadwillenden. Zo kun je volledig zonder zorgen gebruikmaken van een veilige verbinding op je laptop, smartphone en tablet.

Ook handig als access point

Een groot voordeel van deze compacte wifi repeater is dat je het toestel ook kunt instellen als zogeheten access point. Dit betekent dat het apparaat ook dienst kan doen als normale draadloze router, in tegenstelling tot sommige andere wifi repeaters. Met een access point kun je over het algemeen een sterker wifi signaal creëren dan met een wifi versterker waardoor veel mensen voor deze optie kiezen. Let hierbij wel op dat de configuratie van een access point lastiger is; het instellen van een wifi versterker gebeurt vaak al binnen enkele stappen waarna je direct van een sterke verbinding kunt genieten. Wanneer je op zoek bent naar een goede wifi versterker voor een voordelige prijs dan is de LogiLink WL0191 zeker een goede keuze.

  
Meer over de Wifi versterker - LogiLink - WL0191 (ProductID: 9580104651.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
LogiLink
 Snelheid
tot 150 Mbps
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless N, Wireless G
 Beveiliging
WPA, WPA2, WEP
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater
 Optimaal draadloos signaal
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
42 x 52 x 76 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Zwart, Wit
 Type
WL0191
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 150 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links