Wifi repeater TP-Link RE200

Wil je het bereik van een dual band wifi internet router uitbreiden, dan is de TP-Link RE200 wifi repeater een goede keus. De data doorvoersnelheid van deze repeater is - op de 2,4 GHz frequentieband - maximaal 300 Mbps en op 5 GHz maximaal 450 Mbps De repeater ondersteunt de IEEE802.11b, g, n en ac wifi norm en de beveiligingsprotocollen: WEP, WPA-PSK en WPA2-PSK. Deze dual band repeater heeft drie interne antennes. Plaats de repeater op een plaats waar nog een goede wifiontvangst is. Een goede plek is ongeveer halverwege je internet router en de plek waar je de wifiontvangst wilt verbeteren. Configuratie van de TP-Link RE200 repeater is eenvoudig door gebruik te maken van WPS, de web interface of de gratis TP-Link Tether App.

Signaalsterkte indicator

Voor elke band heeft de wifi repeater TP-Link RE200 een signaalled. Licht de led groen op, dan is de verbinding met de internet router op de aangeven frequentieband goed. Licht de led rood op, dan is de verbinding op deze band met internet router slecht. Is de led uit, dan is er op deze band geen verbinding met de internet router. Het signaal op de 2,4 GHz band dringt makkelijker door muren en vloeren heen dan het signaal op de 5 GHz band. Het kan dus voorkomen dat je op de 2,4 GHz band een goede verbinding hebt met de internet router en op de 5 GHz band een slechte of geen verbinding. Heb je een slechte verbinding, installeer dan de repeater dichter bij de internet router en onderzoek of de verbinding verbeter. Herhaal dit indien nodig.

Webinterface

Via de webinterface kun je de status van de repeater bekijken en de configuratie naar eigen wens fine tunen. Hier vind je de gebruikelijke instellingen zoals wifi netwerknaam en instellingen voor de verbinding met je internet router. In het power schedule kun je instellen wanneer de wifi repeater uit gezet wordt. Door je repeater ‘s nachts uit te zetten, bespaar je energie. Via de acces controle list kun je op basis van het hardware MAC adres van een apparaat de toegang blokkeren door het MAC adres van een apparaat aan de blacklist toe te voegen. De leds op de repeater zijn handig om de status van de repeater te controleren. Wil je dat ze ‘s nachts uit zijn, dan kun je met de led controle night modus instellen tussen welke tijden de leds op de repeater zijn uitgeschakeld.

Extra opties

De Fast Ethernet netwerkaansluiting is voor het aansluiten van apparaten zonder wifi. Handig voor een desktop PC, een game console, Smart TV of netwerk printer. Via de TP-Link Tether App voor iOS en Android kun je direct zien wie er gebruikmaakt van de verbinding van de repeater. Daarnaast kun je voor iedere gebruiker een schema instellen wanneer de gebruiker wel of niet toegang tot internet heeft. Je kunt ook met een tab een gebruiker de toegang tot internet blokkeren. Via TP-Link ID kun je overal te wereld waar je toegang hebt tot internet je repeater monitoren en instellingen veranderen. Via de firmware tab kun je controleren of de repeater over de nieuwste software update beschikt, een nieuwere versie downloaden of handmatig een zelfgekozen versie installeren.

  
Meer over de Wifi versterker - TP-Link - RE200 (ProductID: 9838683101.5603)
 Wifi repeater
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 750 Mbps
 Aantal antennes
3
 Wifi Standaard
Wireless G, Wireless AC, Wireless B, Wireless N, Wireless A
 Beveiliging
WPA-PSK, WEP, WPA2-PSK
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
10 x 66 x 75 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Verbruik
6.5 W
 Type
RE200
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 433 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-  
 
         

Er is nog geen review voor dit product, wees de eerste om een review achter te laten!

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links