Wifi router - TP-Link - TD-WR841N Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,7
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

J. Koperslager - 7 augustus 2018

Ik gebruik deze router van TP-link nu al een tijdje en sinds de installatie heb ik er eigenlijk niet meer naar omgekeken. Dat is natuurlijk een goed teken, want als hij regelmatig zou vastlopen of storingen geven, dan moest je wel meer doen met het ding. Maar dat is dus niet het geval en dus kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Al helemaal voor de prijs die ik ervoor betaald heb! Een tevreden klant dus.

7,0
         

KonnarB - 26 april 2018

Goedkoop maar prima apparaat. Er zitten geen extra's op, zoals 5GHz of een USB poort, maar verder voldoet deze voor mij in ieder geval uitstekend. De beheerpagina is goed en fijn in gebruik. Het bereik had wat meer mogen zijn, maar dan was de prijs waarschijnlijk ook weer hoger geworden.

7,0
         

JKR1996 - 15 februari 2018

Ik gebruik deze TP-Link onder OpenWRT voor gamen en streaming en het loopt als een tierelier. Voor weinig geld heb je een rima product in huis. Mij viel wel na een tijdje op dat de voeding een ietwat ronkend geluid maakt. Hij wordt niet overdreven warm, dus heb ik hem samen met de verdeelstekker gewoon in een kastje uit het zicht (en gehoor) geplaatst.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links