Wifi repeater - Gembird - WNP-RP-002-B Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,3
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Frits Jenckens - 12 augustus 2018

Ik heb eerst advies ingewonnen bij jullie klantenservice, want ik zag door de wifi-bomen het bos niet meer. De meneer aan de telefoon heeft me helder gemaakt waar ik op moest letten, zodat ik makkelijker mijn keuze kon maken. Ik concludeerde dat een wifiversterker met 300 Mbps op 2.4 GHz en een bereik van bijna 25 meter ruim voldoende is voor onze huissituatie. We hebben amper zwaar (gewapend) beton in de bouw, dus daar zou deze repeater goed moeten werken.
Dat doet hij ook! De installatie was heel makkelijk en eenmaal aan ons netwerk gekoppeld heb ik de beide repeaters (ik heb er 2 gekocht) op hun plek geplaatst: een boven, bij de slaapkamers van de kinderen en een in de aanbouw. Met die laatste heb ik nu een beter bereik in de tuin, want in de zomer wil je ook wel lekker buiten zitten en af en toe op je telefoon of iPad kijken, toch.

Dank voor het advies en de repeater doet het goed, dus ben ik een tevreden klant.

8,0
         

Geert Poss - 11 juni 2018

Het was gemakkelijk om deze wifi-versterker op te nemen in mijn netwerk. Nu heb ik hem boven geplaatst en het signaal is daar nu veel beter geworden. Mijn dochter moppert niet meer over 'slechte wifi', dus ik ben helemaal tevreden.

5,0
         

Joost G. - 8 mei 2018

Ik had gehoopt dat deze repeater het wifisignaal goed zou doorgeven, maar dat is nauwelijks het geval. Vanuit de router heb ik goed wifi-signaal beneden in huis en deels boven. Dus kocht ik deze versterker, koppelde hem aan de router en heb hem boven ingestoken. Maar nu gaat het signaal amper veel verder dan zonder, dus ik ben niet bijzonder blij met dit ding.

7,0
         

anoniem - 21 november 2017

Aardig product waar je niet al te veel van moet verwachten. De repeater geeft het signaal door en heeft niet zo'n heel groot bereik. Dus heb ik er nog maar een bij gekocht en nu zijn we in huis overal wel voorzien. Wellicht had ik ook een duurdere kunnen kopen met groter bereik, maar nu is het ook oke en heb ik twee keer weinig betaald.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links