Wifi repeater - D-link - DAP-1325 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,0
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (3 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Ger Coolen - 3 december 2018

Prima wifiversterker die ik nog net voor de feestdagen besteld heb, zodat straks als de kinderen en kleinkinderen komen, ik overal in huis goed bereik heb met de wifi. Vorig jaar was er gemopper over slecht bereik op diverse plekken in huis en dat willen we natuurlijk niet. Volgens mij is het nu overal goed en zie ik de feestdagen vol vertrouwen tegemoet :-)

7,0
         

Y. Jaris - 6 november 2018

De wifi-repeater van D-link voldoet aan mijn verwachtingen. Na een vrij eenvoudige installatie heb ik het apparaatje ingestoken in het deel van het huis waar het signaal van de router erg slecht was en we zien nu een storingsvrije doorgave van het internetsignaal. Als het dus goed is, hoeven we nu niks meer te doen daar en kunnen we gewoon vergeten dat hij er hangt.

8,0
         

Gynn284 - 9 juli 2018

Het signaal van de router in huis was echt te zwak boven om de Playstation op mijn kamer te kunnen gebruiken. Nadat ik deze besteld had en snel even aan het netwerk gekoppeld had, heb ik hem boven op mijn kamer ingestoken en vanuit de repeater met een ethernetkabel een de Playstation gehangen. Werkt prima dus nu kan ik tenminste ongestoord gamen.

9,0
         

Sam Craling - 6 februari 2018

Uit de keuze aan wifi-repeaters koos ik deze omdat ik a) al producten van D-Link heb en er tevreden over ben en b) deze voorzien is van twee antennes, wat mij toch een beter idee leek, dan eentje zonder.
Het is een handig dingetje. Je kunt hem zo in het stopcontact steken waar je maar wil in huis. Hij pikt dan het signaal van de router op en geeft dat door in z'n omgeving. Het wifisignaal op mijn thuiskantoor was zwak en er was niet echt een mogelijkheid om zonder veel kosten en moeite een ethernetkabel te gaan doortrekken. Nu heb ik een beter signaal zonder te hoeven boren. En als ik van de zomer in de tuin wil werken, dan steek ik hem daar ergens in en dan heb ik daar ook goed signaal.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links